Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

SERAM. Bawak Balik Ular Mati Dari Hutan. Tak Perasan Ada LEMBAGA Memerhati

| August 13, 2018 | 0 Comments

SERAM. Bawak Balik Ular Mati Dari Hutan. Tak Perasan Ada LEMBAGA Memerhati | Beberapa budak remaja seronok membawa balik bangkai ular mati dari hutan naik motor. Tapi mereka tak perasan ada lembaga yang memerhati. Mengejutkan. Allahu Ada video.

VIDEO SORONG BANGKAI ULAR KELUAR DARI HUTAN VIRAL

Video Penuh Ada Di Penghujung Artikel. Sebuah video yang menyaksikan beberapa orang remaja menunggang motorsikal telah menyorong bangkai ular di belakangnya.

Video tersebut telah viral di mana hampir 900,000 telah menyaksikannya. Ular tersebut dilihat sebagai ular sawa yang mempunyai kepanjangan sekitar 3 meter.

Namun apa yang mengejutkan adalah di saat akhir video tersebut, ada lembaga hitam yang memerhati karenah anak-anak muda tersebut dan menimbulkan keseraman kepada yang menyaksikan video tersebut.

RESPONS NETIZEN

Ini pula komen netizen yang menyaksikan video tersebut. Ada yang seram, ada yang kelakar. Ai macam-macam jugak kan.

1. Nmpk video ni teringat peristiwa yg menimpa kwn sy dlu,isteri dia sarat mengandung tggu msa hendak bersalin, masa ke kebun dia bersama anaknya terjumpa mat belai ni, besar..kemudian mereka menangkap dn membunuh mat belai tu, msa menangkap dn bunuh ulak tu tak begitu melawan, warna ulak tu lain dr yg biasa.s elepas. 3 hr selepas kejadian isterinya pn bersalin, tp bayi tu tdk bernyawa dn kulit bayi tu pn seakan sama dgn kulit ulak tu.

2. Bangang..plastik dgn lembaga pun takleh beza..masa keje kt ladang sawit,akulah slalu jd tukang ikat plastik kt anak pokok yg dah dibaja..haha

3. Sebenarnya saya nie cukup malas hendak mengomen post anda ini. Tapi saya selaku pelihat dan pemerhati post-post disini harus juga mengomen di status anda. Mungkin anda akan berasa letih membacanya tapi saya tetap mahu menulis sepanjang ini kerana saya begitu berharap anda akan membacanya. Saya merasakan bahawa saya wajib mengomennya dan itu terpulang kepada anda jika anda tidak mahu membacanya. Saya merasakan jika saya mengomen di status anda, saya berasa comment sayalah yang paling bagus dari semua comment-comment yang ada di status anda. Mungkin ada yang mulutnya akan berbuih jika membaca comment ini. Tapi saya selaku pengoment akan tetap menulis sepanjang mana comment yang saya dapat tulis. Saya meminta maaf jika comment ini membuatkan anda menyampah dan ingin memblock anda dari status kawan saya. Tapi saya redoh dengan keputusan itu. Mungkin dalam fikiran anda, anda berfikir kenapa saya mengomen sepanjang mungkin. Kerana saya sudah jelaskan tadi, saya selaku pengoment harus memberi komen terbaik dari yang terbaik dari pengoment-pengoment yang lain. Bagi saya, ini satu kepuasan bagi saya jika saya dapat mengoment status anda sepanjang yang mungkin dan saya harap comment sepanjang ini dapat memuaskan hati saya dan juga semua pihak. Saya merasakan bahawa anda harus membaca comment ini kerana ini juga salah satu ilmu dan anda harus terokai.

4. I seeeee. tgok time 53 saat then ada org or something but taktahu lah haha tapi macam org berpakaian hitammmm

5. Aku dah kaji selidik video ni..sbb mmg aku pakar video…2 hari aku keluarkan segala ilmu aku..call semua pakar it seluruh dunia..mmg video ni benar..itu adalah kawan mereka yg telah di upah mengunakkan sebungkus air ketum..supaya brpura2 menjadi lembaga hitam…up luuuu.

6. Plastik itam tu penanda.. klu spe biasa keje plantation taula.. penanda untuk kawasan yg dh beracun dan kwsan pronning.

7. Pandai admin ni buat lawak😂 Yg memerhati to Yang tengok vdeo la… Adoyyy min min 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Korng bca balik apa admin to tlis😂😂😂😂 lembaga to yg tengok vdeo ni laa😂

JANGAN LUPA SHARE ARTIKEL MENARIK NI YE. TERIMA KASIH.

Video Penuh Budak Bawa Keluar Bangkai Ular Dari Hutan. Ada Lembaga Perhati.

Sumber: Malaysiakubaru

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , ,

Category: Seram

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *