Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lelaki Temui Makhluk ANEH Seperti Ranting Pokok Yang Bergerak. Penemuan Ini Buat Ramai BINGUNG !!!

| July 2, 2017 | 2 Comments

Lelaki Temui Makhluk ANEH Seperti Ranting Pokok Yang Bergerak. Penemuan Ini Buat Ramai BINGUNG !!! | Seekor Makhluk seakan-akan cacing besar yang ditemui bergerak-gerak membingungkan pengguna internet Australia selepas ia dirakam di dalam sebuah video.

Makhluk itu, yang kelihatan seperti ranting pokok atau tumbuhan menjalar, bergerak dengan sendirinya, pada mulanya ianya disangka tali tetapi selepas beberapa lama ia mula bergerak-gerak.

Seorang lelaki yang menjumpai makhluk aneh ini berkata ‘adakah sesiapa tahu apa sebenarnya makhluk ini? Ia dijumpai pagi tadi apabila seekor itik cuba memakannya’.

Video:-

Seorang netizen memberitahu bahawa ianya mungkin seekor parasit horsehair, iaitu cacing yang masuk ke dalam serangga dan mengawalnya.

Satu lagi kemungkinan adalah ianya seekor cacing aneh yang pernah viral pada tahun 2013, ia dirakam keluar dari seekor mentadak selepas ia mati.

makhluk itu dikhuatiri boleh masuk ke dalam air atau ditelan oleh haiwan, tetapi dikatakan bahawa ianya tidak berbahaya kepada haiwan yang bersaiz besar.

Cacing horsehair atau makhluk yang serupa dengannya biasanya menyasarkan serangga kecil seperti belalang dan cengkerik sahaja.

Sumber:- DailyMail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Loading...

Tags: , , , ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *