Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mayat Wanita Tanpa Pakaian Dengan Beberapa Sarung K*ND*M Di Tapak Pembinaan Buat Ramai TERKEJUT !!!

| May 26, 2017 | 0 Comments

Mayat Wanita Tanpa Pakaian Dengan Beberapa Sarung K*ND*M Di Tapak Pembinaan Buat Ramai TERKEJUT !!! | Seorang wanita ditemui mati dalam keadaan berbogel dekat tapak pembinaan di Johor Bahru. Mayat yang sudah mereput itu dijumpai bersama beberapa sarung kondom disekitarnya.

China Press telah melaporkan bahawa pihak polis telah menemui mayat seorang wanita di atas kawasan rumput dekat tapak pembinaan di Johor Bahru. Tapak pembinaan tersebut pula terletak berhadapan dengan Grand Blue Wave Hotel, yang mana ia merupakan pusat perniagaan dan membeli belah di Johor Bahru.

Mayat wanita tersebut telah ditemui dalam keadaan bogel dan dipercayai dibuang di kawasan itu beberapa hari yang lepas berdasarkan keadaan mayat yang sudah mereput.

Tapak pembinaan tersebut pula dikelilingi oleh tumbuhan liar dan trek yang kotor, yang mana mungkin menyebabkan keberadaan mayat yang sudah beberapa hari di situ tidak diketahui orang awam.

Walau bagaimanapun, pihak polis masih tidak dapat mengenalpasti identiti mangsa yang kemungkinan berketurunan Cina.

Buat masa sekarang, pihak polis masih lagi menyiasat punca dan motif di sebalik kematian wanita tersebut. Namun berdasarkan laporan dari China Press, kemungkinan besar ia merupakan kes rogol dan bunuh.

Hal ini kerana beberapa sarung kondom telah ditemui berdekatan dengan mayat wanita tersebut. Pun begitu, ia masih belum dapat dipastikan dan pihak polis masih menjalankan siasatan.

Sumber:- ChinaPress

 

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Loading...

Tags: , , , ,

Category: Berita Semasa

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *