Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

[VIDEO] Seorang Banduan Dirakam Menyelinap Keluar Dari Penjara. Apa Berlaku Seterusnya Jadi VIRAL Di Facebook !!!

| May 18, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Seorang Banduan Dirakam Menyelinap Keluar Dari Penjara. Apa Berlaku Seterusnya Jadi VIRAL Di Facebook !!! | Cubaan seorang banduan untuk melarikan diri dari penjara berakhir dengan bencana apabila dia tersekat di pintu pintu selnya, Apa yang menarik ianya menjadi hiburan bagi pegawai penjara yang merakamkan kejadian tersebut.

Dalam klip itu, kononnya dirakamkan di penjara Rusia, seorang lelaki dilihat terperangkap dalam lubang pintu sel di tempat makanan biasanya diletakkan, dia berjaya mengeluarkan separuh badannya melalui lubang tersebut, walaubagaimanapun ianya tersekat di punggungnya.

Pegawai penjara yang menemuinya dalam keadaan itu merakamnya dalam keadaan tidak selesa dan seolah-olah tidak bersimpati dengan nasibnya.

Dia berkata: ‘Sania, apa yang kau buat ? Kenapa kamu merangkak keluar dari sel? Adakah seseorang yang menyuruh kamu melakukan ini? ‘

banduan itu menjawab: ‘Di mana penyelamat? tolong hubungi penyelamat dan orang yang menyuruh kamu masukkan saya di dalam penjara? ‘

Pegawai itu berkata, “Ianya isterimu. ‘

Sania merayu: ‘Selamatkan saya sekarang, cepat!’

warden mencadangkan untuk membuka pintu sel dan menarik dia keluar dengan kaki, walaupun begitu Sania menolak: ‘Kamu dah gila? Jangan tarik saya keluar, tidak mungkin untuk keluar dari sini. ‘

Ketika  pintu sel  dibuka oleh seorang pegawai terlihat badannya terhayun dan menyebabkan warden dan rakan sekerja ketawa besar. Klip berakhir disitu dan tidak dilaporkan bagaimana mereka menyelamatkannya.

Lihat Video:-

Sumber:- DailyMail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Loading...

Tags: , , , ,

Category: kisah viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *