Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jururawat Tiba² Tumbuk Muka Doktor Dalam Bilik Bedah. Rupa² Nya Ini Punca SEBENAR Ia Berlaku !!!

| May 18, 2017 | 0 Comments

Jururawat Tiba² Tumbuk Muka Doktor Dalam Bilik Bedah. Rupa² Nya Ini Punca SEBENAR Ia Berlaku !!! | Sebuah video yang mengejutkan tersebar di mana seorang doktor menumbuk bertubi-tubi teman wanitanya yang juga seorang jururawat di  dalam dewan bedah. kejadian itu berlaku di China.

Rakaman CCTV menunjukkan pasangan secara tiba-tiba bertengkar selepas pesakit dibawa keluar dari dewan bedah selepas pembedahan.

Saksi di hospital Lankao County di Wilayah Henan mendakwa pakar bedah mendakwa kekasihnya melanggar protokol operasi dan pergaduhan tercetus selepas dia menafikannya.

Video yang ditonton oleh lebih daripada 4 juta kali di media sosial China, menunjukkan jururawat itu yang terlebih dahulu menyerang, dengan memukul teman lelakinya.

Walaubagaimanapun teman lelakinya segera bertindak balas selepas dipukul dengan menumbuk kekasihnya berkali-kali di kepala sehingga dia jatuh dilantai bilik pembedahan.

keganasan itu berterusan selama beberapa saat sebelum mereka dileraikan oleh rakan-rakan mereka. Doktor dan jururawat itu dibawa keluar oleh kakitangan lain.

Menurut kenyataan daripada hospital, pergaduhan itu tidak mendatangkan kecederaan serius dan pengurusan telah bersetuju untuk tidak memanjangkan hal berkenaan kerana menganggap ianya hal peribadi antara pasangan itu.

Lihat Video:-

Sumber:-DailyMail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Loading...

Tags: , , , ,

Category: kisah viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *