Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Jalan Sesak Teruk. Penduduk Birmingham GEMPAR Penemuan Sesuatu Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!

| May 16, 2017 | 0 Comments

Jalan Sesak Teruk. Penduduk Birmingham GEMPAR Penemuan Sesuatu Yang Buat Ramai TERKEJUT !!! | Kesesakan trafik yang paling teruk berlaku di jalan raya Birmingham selepas penduduk menemui sesuatu yang dipercayai bom berhampiran kawasan tersebut. Penemuan mengejutkan itu menyebabkan jalanraya di seluruh bandar sesak teruk.

Lebuhraya Aston  A38 masih ditutup di kedua-dua arah, hampir lapan jam selepas polis dimaklumkan mengenai penemuan mengerikan di sebuah tapak pembinaan di Priory Road, Aston.

West Midlands Ambulance Service berkongsi gambar bom yang dijumpai di tapak pembinaan tersebut, yang beratnya kira-kira 250kg.

“Kami sedang bekerjasama dengan WMPolice WestMidsFire dan kakitangan pemusnah bom di tempat kejadian. dan beberapa orang penduduk telah dipindahkan,” tambah WMAS.

Terdapat spekulasi bahawa jika sebiji bom dijumpai pasti akan ada bom lain di sekitarnya  kerana pesawat Jerman biasanya melepaskan beberapa bahan letupan secara berangkai sekaligus.

Bom ini dipercayai digugurkan semasa perang dunia kedua dan pihak berkuasa birmigham telah berjaya mengalihkan bom tersebut untuk dilupuskan.

Sumber:-BirminghamMail

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: kisah viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *