Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

[VIDEO] Gara² Tegur Kumpulan Remaja Berpesta. Apa Yang Mereka Lakukan Kepada Wanita Tua Ini Buat Ramai BENGANG !!!

| May 8, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Gara² Tegur Kumpulan Remaja Berpesta. Apa Yang Mereka Lakukan Kepada Wanita Tua Ini Buat Ramai BENGANG !!! | Sebuah video mengejutkan menunjukkan seorang lelaki menghempas seorang wanita tua ke lantai sebelum melemparkan dia ke dalam kolam renang. Wanita tidak dikenali itu yang berjalan dengan dua anjing beliau, kelihatan meminta kumpulan yang sedang berparti untuk memperlahankan muzik mereka.

Sambil menghampiri kumpulan itu, yang dipercayai remaja atau awal 20-an, kedengaran seorang wanita menjerit di belakang: ‘Jatuhkan dia ke dalam kolam !’

Seorang lelaki (kiri) kemudian muncul di hadapan beliau dan memeluk serta menghempas wanita itu ke tanah. Tidak pasti sama ada lelaki itu tidak sengaja tergelincir dan jatuh bersama wanita itu atau dia memang berniat menghempas wanita tersebut.

Bagaimanapun, lelaki itu segera bangun, memegang baju dan kaki wanita tua tersebut dan melempar dia ke dalam kolam renang, kedua-duanya jatuh kedalam kolam renang.

Dua anjing wanita tua itu juga diseret , tetapi berjaya melarikan diri sebelum wanita tua itu dilempar ke dalam kolam. Kesemua yang melihat kejadian itu ketawa dan menjerit tak percaya dengan apa yang berlaku.

Selepas lelaki itu melemparkan wanita itu masuk ke dalam kolam renang, Kesemua peserta parti itu dilihat melarikan diri dari tempat kejadian.

Walaubagaimanapun, tidak dapat dipastikan sama ada wanita tua itu mengalami kecederaan dalam kejadian itu dan kejadian itu juga tidak diketahui bila dan di mana ia berlaku.

Video:-

Sumber:- Dailymail

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Loading...

Tags: , , , ,

Category: kisah viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *