Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Sekali Pandang Aktress Wanita Ini Nampak Cantik, Tapi Ramai Netizen TERKEJUT Bila Lihat Gaun Yang Artis Ini Pakai !!!

| May 7, 2017 | 0 Comments

Sekali Pandang Aktress Wanita Ini Nampak Cantik, Tapi Ramai Netizen TERKEJUT Bila Lihat Gaun Yang Artis Ini Pakai !!! | 3 May lalu, telah berlangsungnya 53rd Baeksang Arts Awards 2017 di Seoul yang menampilkan pelakon-pelakon dengan pelbagai jenis fesyen, Namun, penampilan aktress muda korea Kim Yoo Jung semasa menghadiri majlis tersebut berjaya memukau media dan netizen. Kim Yoo Jung yang tampil dengan gaun labuh tanpa lengan itu mendapat pujian daripada netizen.

Rata-rata netizen yang menyangka gaun itu pastinya ‘Mahal’ terkejut apabila didedahkan harga sebenar gaun yang dipakai Kim Yoo Jung pada hari itu.

Sebenarnya Kim Yoo Jung tidak mengenakan busana daripada mana-mana pereka fesyen. Gaunnya merupakan produk keluaran H&M dengan harga 249 Dollar iaitu bersamaan RM 1080. Sejak dari tu dikatakan gaun tersebut selalu sold out. tak tahu la betul ke tak…

Bagi artis-artis popular harga begitu sudah dianggap murah. Netizens terkejut dengan harga gaun rata-rata memuji penampilannya malam ini dengan pelbagai pujian, “Sangat cantik ..”, “Gaun itu kelihatan lebih cantik kerana Yoo Jung yang memakainya”, Sangat cantik, elegan, dan feminin.”

Tapi kalau dah cantik pakai apa pun nampak cantik. Kan??

Sumber:-AllKpop

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *