Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Zack Tiger Yang Dulu DIGERUNI Kerana Ilmu Kebal DEDAH Kisah Hitam Yang Ramai TAK TAHU !!!

| April 17, 2017 | 0 Comments

Zack Tiger Yang Dulu DIGERUNI Kerana Ilmu Kebal DEDAH Kisah Hitam Yang Ramai TAK TAHU !!! | Ipoh: Dulu dirinya memang digeruni sehingga digelar Zack Tiger dalam kalangan pengawal kelab malam atau bouncer dan rakan-rakan di Lembah Klang kerana tidak pernah mengalami kecederaan ketika bertugas walaupun beberapa kali diserang.

Bukan setakat itu, dia pernah diserang enam lelaki bersenjatakan parang ketika cuba meleraikan satu pergaduhan di sebuah kelab malam di ibu kota, namun tubuh badannya langsung tidak tercedera, malah beberapa tetakan ke atas badannya umpama hanya menetak sebatang besi.

Kekuatan luar biasa itulah menyebabkan dirinya dikenali sebagai Bouncer Dewa dalam kalangan rakan-rakannya sehingga ditawarkan menjadi pengawal peribadi kepada seorang lelaki bergelar Datuk.

Namun, itu hanya sejarah hitam buat dirinya selepas ilmu kebal yang dituntutnya memakan diri sendiri sehingga mengakibatkan dirinya lumpuh hampir dua tahun dan terpaksa bergantung hidup dengan keluarganya.

Mempunyai isteri serta dua anak, Zack, 43, mengaku kehidupannya pada waktu itu sangat gemilang apabila disanjung ketika menjadi bouncer di sebuah kelab malam sehingga memperoleh pendapatan lebih RM20,000 sebulan dengan bertugas sebagai penjaga keselamatan kepada seorang Datuk.

Sumber:-Metro

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Loading...

Tags: , , , ,

Category: kisah viral

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *