Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

[VIDEO] Ibu MERAUNG Selepas Sedar Kehilangan Anak Di Food Festival Viral Di Media Sosial !!!

| April 6, 2017 | 0 Comments

[VIDEO] Ibu MERAUNG Selepas Sedar Kehilangan Anak Di Food Festival Viral Di Media Sosial !!! | SURABAYA, INDONESIA – Hati ibu mana yang tak risau bila anaknya tiba-tiba hilang. Viral di media sosial rakaman video seorang wanita menangis meraung kerana anaknya hilang. Video yang dimuat naik sejak Isnin lalu, rata-rata netizen yang menonton video tersebut bersimpati dengan wanita berkenaan.

Dalam kejadian yang berlaku di Food Festival Surabaya, si ibu tak henti meraung dan menangis apabila mendapati anak perempuan hilang. Walaubagaimanapun si ibu ditenangkan oleh Orang ramai yang berada di sekelilingnya.

Anak perempuannya berjaya ditemui tidak berapa lama kemudian,  dan diserahkan kepada ibu.  Ibunya terus memeluk erat anaknya seperti tidak mahu melepaskannya lagi.

Ibu bapa dinasihatkan agar memberi perhatian sepenuhnya kepada anak-anak dan tidak leka dengan telefon bimbit atau yang sewaktu dengannya sehingga tidak menyedari anak hilang dari pandangan. Bagi mengelakkan kejadian seperti ini berlaku, ibu bapa digalakkan menggunakan safety harness.

Sumber:- The Reporter

P.S. 1 – Padah Tumpang Kereta Dinaiki 4 Gadis. Lelaki Ini DIR0G0L Bergilir² & Dibuang Dalam Semak !!!
P.S. 2 – Gaji RM 1600 Tapi Dah Ada Aset Bernilai SEJUTA Ringgit. Apa Yang Gadis Ini Lakukan Buat Ramai TAKJUB !!!
P.S. 3 – [VIDEO] Apa Yang Pengiring Kereta PM Jepun Ini Lakukan Buat Ramai KAGUM !!!
P.S. 4 – Askar Israel KANTOI Campak SESUATU Di sisi Mayat Warga Palestin Yg Buat Ramai GERAM !!!
P.S. 5 – Bila Tanya Ttg KEKAYAAN. Ini Jawapan Syed Mokhtar Yg Buat Ramai TERDIAM !!!

Loading...

Tags: , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *