Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Gadis 15 Tahun Bukan Saja DINODAI Pengamal Ilmu Hitam, Setelah Disiasat Polis TERKEJUT Kelakuan Aneh Bomoh !!!

| January 19, 2017 | 0 Comments

Gadis 15 Tahun Bukan Saja DINODAI Pengamal Ilmu Hitam, Setelah Disiasat Polis TERKEJUT Kelakuan Aneh Bomoh !!! | Sepasang suami isteri ditahan selepas beberapa hari menjadi buruan polis kerana di dakwa menculik seorang remaja wanita berusia 15 tahun yang merupakan anak jirannya sendiri. Pada awalnya kes berkenaan disangka adalah penculikan peras ugut, namun setelah mangsa menceritakan sesuatu yang mengerikan menimpanya semasa dalam tahanan suami isteri tersebut membuat pihak polis terkejut.

Pada 3 Januari 2017 lalu mangsa dilaporkan hilang di percayai diculik oleh sepasangan suami isteri Toni 43 dan Robina, lebih dari seminggu menjadi buruan, pasangan itu akhirnya di tangkap di desa Sungai lilin Palembang.

Mangsa yang enggan namanya didedahkan, mengaku bahawa dia di dera dan di rogol didepan seorang wanita yang dipercayai isteri Toni, selain itu beberapa kemenyan dan keris turut berada di berhampiran.

Katanya selepas ia dirogol, air maninya akan di sapukan kepada hujung keris yang telah di sediakan, selain itu air liurnya juga akan di hisap dengan cara paksa. Sementara isteri suspek hanya akan duduk di depan kemenyan sambil mulutnya terkumat kamit membaca mantera.

Polres Bungo AKP Afrito M yang terkejut mendengar keterangan mangsa, terus menyiasat hingga akhirnya toni mengaku bahawa apa yang dia lakukan itu berkait dengan pengamalan ilmu hitam.

Katanya dia mesti meniduri 32 perawan jika ingin ilmu hitam yang di tuntut menjadi matang, namun sebelum syarat pesugihan tersebut terpenuhi toni di tangkap oleh pihak polis diketahui remaja malang yang merupakan jirannya itu adalah mangsa ke 17.

Afrito menambah toni terpaksa ditembak di bagian kaki karena cuba melawan ketika dalam penangkapan siang tadi. Bagaimanapun pasangan suami isteri berkenaan disabit dengan kesalahan seksual Pasal 81 ayat (1) jo 76 D UU RI No 35 Tahun 2014 atau Pasal 55 dan 56 KUHP dengan ancaman 5 sampai 15 tahun penjara.

Sumber:- EBerita

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: ,

Category: Pelik

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *