Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Setelah Teruk DIHENTAM. Pakcik Anak Mangsa Kemalangan DUKE Mula BERSUARA !!!

| October 19, 2016 | 1 Comment

Setelah Teruk DIHENTAM. Pakcik Anak Mangsa Kemalangan DUKE Mula BERSUARA !!! | Setelah viral luahan hati yusnida waris yang menjaga kedua anak yatim mangsa kemalangan DUKE kini adik yang dituduh pecah amanah mula bersuara:

“Assalamualaikum kepada semua sahabat dan juga rakyat malaysia. Di dalam keadaan genting sekarang saya bersyukur kerana ada yang membuat tohmahan serta cacian kepada saya dan keluarga tanpa memberikan saya ruang untuk membela diri.

ip

Walaubagaimanapun,saya membuat keputusan untuk membawa pertuduhan fitnah ini ke muka pengadilan dan bertindak untuk tidak membuat sebarang kenyataan di media massa kerana saya dinasihati oleh peguam untuk menghormati prosiding prosiding mahkamah yang sedang berjalan.

10411020_1448415425479001_1530036353704068326_n

Justeru itu saya mohon untuk rakyat malaysia untuk memberikan ruang saya dan keluarga yang difitnah ini untuk membela diri di muka pengadilan.

fz

Kes fitnah ini akan dibawa ke mahkamah kerana mahkamah merupakan satu platform yang akan memberikan keadilan bagi menganalisis setiap permasalahan berdasarkan bukti-bukti yang sahih. Media sosial bukanlah medium terbaik untk merungkai permasalahan ini dan kita serahkan badan kehakiman yang dihormati untuk menilai kes ini secara tulus.”

lapor mynewshub Faizz Nur yang sebelum ini meguar-uarkan kepada pihak media akan menjaga kedua anak yatim tersebut langsung tidak menjaga mereka, sebaliknya hal tersebut diserahkan bulat-bulat kepada yusnida. Jelas yusnida:-yus

Tetapi ramai netizen yang memberi komen negatif kepada respon beliau. sama-sama kita nantikan perkembangannya nanti.

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Jajan says:

    Cantik baju.beli pakai duit 300k ke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *