Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Dia kata mahu bela saya” Eina Azman Nyaris DIBELA Seorang Dato Bakal SYUHADA Melayu ???

| October 10, 2016 | 0 Comments

“Dia kata mahu bela saya” Eina Azman Nyaris DIBELA Seorang Dato Bakal SYUHADA Melayu ??? | Kecoh dunia hiburan apabila pelakon Eina Azman nyaris di’bela’ ahli perniagaan bergelar datuk. Menurut Eina Azman, pada mulanya dia mahu membeli kereta menerusi lelaki berkenaan. Namun bayar sebanyak RM175,500 menerusi empat transaksi dan menjelaskan duti cukai, kereta yang dijanjikan masih belum diterima.

eina

Paling menarik lelaki berkenaan didakwa mahu mengambil kesempatan keatas Eina Azman atau nama sebenarnya, Ainur Syakina Azman. Sebelum itu dia hanya berurusan dengan isteri ahli perniagaan terbabit untuk membeli sebuah kereta Mercedes berharga lebih RM220,00.

ratu

Kejadian itu berlaku disebuah hotel kira-kira jam 11 malam 8 Februari lalu dan akhirnya Eina Azman mengambil keputusan membuat laporan polis apabila sedar dia ditipu.

“Dia mengajak saya berjumpa di hotel untuk berbincang hal pembelian kereta selepas saya tidak puas hati dan berasa ditipu tapi apabila berjumpa dia langsung tidak bercakap mengenai kereta.

Sebaliknya, dia berkata mahu membela saya selama tiga tahun dan memberikan apa saja, selain melakukan gangguan seksual ke atas saya.

1-1

komen

Apabila dia berkata mahu membela saya selama tiga tahun dan memberikan apa saja, saya sangat sedih kerana saya ada maruah dan masih ada ibu bapa.

Apa yang dilakukannya saya tidak boleh terima,” kata pelakon remaja, Eina Azman, 18 mengenai tindakan seorang ahli perniagaan bergelar Datuk ke atasnya. Kredit:- Blog Zakri Ali

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *