Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Selepas Selesai Konvokesyen Gadis Nasi Lemak Anak Dara Nak Tutup Kedai ???

| October 9, 2016 | 0 Comments

Selepas Selesai Konvokesyen Gadis Nasi Lemak Anak Dara Nak Tutup Kedai ???| BATU PAHAT – Gadis yang menjadi viral dan mendapat perhatian ramai setelah kisahnya menjalankan perniagaan nasi lemak, Siti Hajjar Ahmad, 24, menerima segulung Ijazah di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), petang semalam.

Graduan dalam bidang Kejuruteraan Elektronik itu merupakan antara penerima ijazah dalam penggal kedua Majlis Konvokesyen Ke-16 yang disampaikan Pro Canselor UTHM, Tan Sri Dr. Ali Hamsa.

image

Anak kelahiran Sungai Petani, Kedah itu berkata, dia sememangnya gembira apabila usahanya selama ini berakhir dengan genggaman segulung ijazah yang diidamkannya selama ini.

1

“Saya dan ibu bersyukur dengan segala yang dilalui sehingga kini… sebaik menerima ijazah ini saya akan memfokus dalam perniagaan nasi lemak ini dahulu sebelum mencari pekerjaan tetap dalam bidang yang saya pelajari.

2

“Dijangkakan ianya pada tahun hadapan tetapi tahun ini saya akan kukuhnya perniagaan saya dahulu yang semakin popular, dengan gelaran yang diberikan ‘nasi lemak anak dara’,” katanya ketika ditemui yang ditemani ibunya, Asmah Senapi, 50.

P.S. 1 – ALLAH Sayangkan Aku. Baru Aku Tahu Kenapa Pakwe Beria Suruh Aku Pakai Baju Kurung Ke Bukit Tu !!!
P.S. 2 – Ramai Salah Faham Bila Bayi Anda Hisap Ibu Jari Kakinya, Inilah SEBAB Bayi Hisap Ibu Jari Kaki Yang Ramai TAK TAHU !!!
P.S. 3 – Ramai TERPANA Melihat Gadis Cantik Ini…Namun, Anda Pasti TERKEJUT Lihat Dimana Dia Tinggal !!!
P.S. 4 – TERLOPONG Mamak Tu Bila Aku Cakap “Tolong Buang Botol Yang Kat Atas Tu Dan Perempuan Tu Sekali” !!!
P.S. 5 – 4 Tahun Suami Tak Bekerja. Namun Boleh Sara Keluarga Dan Rumah Mewah, Rupa-Rupanya Ini KERJA Suami !!!

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Informasi

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *