Pukul 230 Pagi Di RnR. Apa Yg Ustaz Ni Temui Di Kereta Parking Sebelahnya Buat Ramai TERPANA !!!

| August 7, 2016 | 0 Comments

Pukul 230 Pagi Di RnR. Apa Yg Ustaz Ni Temui Di Kereta Parking Sebelahnya Buat Ramai TERPANA !!! | Semasa di Rnr balik dari utara semalam. Saya drive seorang diri. Saya lihat seorang wanita parking sebelah saya pukul 2.30 pagi bawa proton saga lama. Dia bawa 5 orang anak semuanya kecil lagi.

1

Sedang dia bawa anak-anak dia turun. Seorang lari ke arah jalan. Dia berlari ke arah anaknya dan dia terjatuh. Dia cubit anaknya kuat-kuat. Saya tolong pegang anaknya yang lain ke tepi. Terasa hebatnya wanita ini. Dia urus semua anaknya seorang diri.

2

Yer ustaz. Anak-anak inilah kekuatan saya. Saya beri no phone saya dan kata jika apa-apa akak perlu pertolongan yang saya termampu saya sedia bantu..

Terima kaseh ustaz. Tolong doakan anak-anak saya. Saya cium anak-anak yang kecil ini dan terasa sebak sambil doa ya Allah jadikanlah mereka Daie seperti anak sahabah. Dan menjadi matahari hidayah. Beri kejayaan buat anak-anak ini di dunia dan akhirat. Saya beru duit raya buat anak-anak ini. Saya rasa sebak dan sedih.

Sepanjang balik saya cuma ingat ayah dan mak saya. Ayah saya sentiasa bersama dan bercinta dengan ibu saya. Tetapi sedih kerana kurangnya dakwah saya sendiri maka kurangnya lelaki yang baik dan bertanggungjawab dalam dunia ini. KREDIT EBIT LEW.

P.S. 1 – Inilah Hasil Campuran Cuka Jalen Dan Softener Daia Yang Buat Ramai Suri Rumah TERSEYUM !!!
P.S. 2 – Inilah VIDEO JELAS Detik Penyanyi Dangdut POPULAR Maut DIPATUK Ular. Memang NGERI !!!
P.S. 3 – Kenapa Semut TAK HURUNG Coklat Cadbury Terbiar. Puncanya Sgt MENGEJUTKAN !!!
P.S. 4 – Inilah Cara HACK Whatsapp Pasangan Anda Dengan MUDAH Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 5 – 10 GAMBAR Bukti Lukisan Lawak GILA GILA Tahun 1993 Kini Jadi KENYATAAN !!!

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *