Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Viral Suspek Kes Komando DILEMAS. Suspek Utama Dibantu Ayahanda Buat Laporan Polis !!!

| April 18, 2016 | 0 Comments

Viral Suspek Kes Komando DILEMAS. Suspek Utama Dibantu Ayahanda Buat Laporan Polis !!! | Susulan kes viral komanda dipukul teruk oleh 4 orang kongsi gelap, gambar suspek utama telah tersebar dan dikehendaki oleh persatuan komando semalaya dan membuatkan suspek melarikan diri bersama keluarga (Susulan Komando Dipukul,Digari Dan Dilemaskan..Akhirnya DALANG Cubaan Membunuh Komando Tersebut Dikenal Pasti !!! LINK). Tetapi seorang ayahanda dari Yan mengatakan yang anak buahnya itu telah difitnah. Ikuti selanjutnya di bawah ini.

1

Saya agak kecewa dgn penyebaran berita yg mengatakan anak baiah saya abng long fauzi Fauzi Ishak terlibat dalm pergaduhan di Melaka. Dgn kerana mempunyai wajah yg hampir sama dan tiada usul periksa terus paparkan wajah dan namanya di laman sosial fb sbgai suspek.. Utk membersihkan nama nya dan Putra yan.seterusnya Putra Malaysia. Laporan penafian telah di buat di IPD Yan.tadi..Saya harap semua tolong hentikan pertanyaan dan penyebaran berita ini..tkasih dan kerjasama amat di hargai. Dr Paduka Ayahnda Paksu (PAPP30YAN)

2
3
4

P.S. 1 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , , ,

Category: Tempatan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *