Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lelaki Askar Ini Jumpa 2 Budak Gelandangan Dan Apa Askar Ini Lakukan Buat Netizen SAYU !!!

| March 31, 2016 | 0 Comments

Lelaki Askar Ini Jumpa 2 Budak Gelandangan Dan Apa Askar Ini Lakukan Buat Netizen SAYU !!!| Kisah ini viral di seluruh dunia dan menjadi inspirasi kepada ramai orang. Filipina mempunyai peningkatan jumlah kanak-kanak jalanan yang berkeliaran di jalan-jalan. Ada yang terlalu miskin untuk ke sekolah dan sebaliknya meminta wang dan makanan. Ada yang kehilangan tempat tinggal selepas di hantar keluar oleh ibu bapa mereka kerana tidak mampu menangggung mereka.

1

Ramai yang menyedari masalah ini tapi mungkin tak ramai yang ingin membantu. Tetapi, lelaki dari Tentera Udara Filipina ini memikirkan sebaliknya. Dia melihat dua kanak-kanak ini merayau berkeliaran di Jalan-jalan Gaisano Modal di bandar Lapu-Lapu. Walaupun tidak membantu banyak, dia memberi kanak-kanak tersebut makan Jollibee setiap satu, Chicken Joy dan juga ais krim sementara dia minum jus oren sambil menemani kanak-kanak tersebut makan.

2

Perbuatan baik lelaki ini di ambil oleh orang yang makan di restoran sama yang menyedari ianya sesuatu yang patut dicontohi. KREDIT ERA FM.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‪‎ICELAND‬ !!!
P.S. 3 – Rahsia Mengejutkan Di Sebalik Kemegahan Masjid Hagia Sophia Di Istanbul.
P.S. 4 – Inilah Taman Neraka Yang Menginsafkan Pengunjungnya.
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , , , ,

Category: Dunia

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *