Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Pakai Baju Ketat Nak Jumpa Tuhan,Kau Dah Kenapa?”

| January 26, 2016 | 0 Comments

“Pakai Baju Ketat Nak Jumpa Tuhan,Kau Dah Kenapa?” !!! Kehadiran pelbagai jenis rekaan jubah daripada pelbagai pereka pakaian baru-baru ini, sedikit sebanyak memberikan reaksi berbeza bukan sahaja orang ramai malah turut dirasai oleh Sharnaaz Ahmad, lebih-lebih lagi dia turut mengeluarkan jenama jubah lelaki sendiri.

Pakai-Baju-Ketat-Nak-Jumpa-Tuhan-Kau-Dah-Kenapa-ROTIKAYA-700x444

“Ini adalah baju keagamaan jangan buat sesuka hati. Nak pakai baju ketat, pergi kelab bolehlah. Pakai baju ketat nak pergi jumpa Tuhan, engkau dah kenapa? Cara tak betul. Kita ada adab pemakaian dan adab segala adab”

“Kalau kita tak ada adab, itu dah kurang ajar. Bagi saya yang pakai jubah hipster itu kurang ajar dan penciptanya juga kurang ajar. Kalau nak ketat, buat baju kemeja ketat cantik-cantik,” katanya dipetik daripada Malay Mail Online.

Tambah Sharnaaz, dia sesekali tidak akan memakai pakai berkenaan yang disifatkannya terlalu ketat malah menjelaskan bahawa keselesaan adalah perkara utama dalam rekaan jubah yang baik.

“Jubah hipster potongan ke arah tidak selesa. Berat mata memandang. Nak buat macam mana kalau pereka kita otak singkat di zaman sekarang. Industri jubah dicemari dengan jubah hipster yang agak ketat dan merepek daripada pereka yang tak tentu”

“Saya tak akan pakai jubah yang terlampau ketat menunjukkan otot yang tak berapa nak tumbuh,” katanya. Semoga perniagaan Sharnaaz akan berkembang maju.

 

P.S. 1 – Tips Berguna Buat Si Mata Empat Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – Kereta Masuk Air Banjir? Ikuti 3 TIPS Jimat Selamatkan RM3,000 Anda !!!
P.S. 3 – Inilah 7 Gambar RUPA SEBENAR Mak Lampir Yang Buat Ramai Lelaki TERPESONA !!!
P.S. 4 – Kehebatan TEKNOLOGI KETENTERAAN Kerajaan Melayu Melaka Yang Buat Kita Kata WOW !!!
P.S. 5 – Inilah 30 GAMBAR Barang Mangsa Penumpang MH370 Yang Telah DIJUMPAI..19# Paling MENGEJUTKAN !!!

Loading...

PALING POPULAR BULAN INI .. JOM BACA !!

Tags: , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *