Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Jangan Bandingkan Lara, Aaisyah” Luahan Scha Al-Yahya Kepada Peminat Fanatik !!!

| December 21, 2015 | 0 Comments

“Jangan Bandingkan Lara, Aaisyah” Luahan Scha Al-Yahya Kepada Peminat Fanatik !!! Ibu mana tidak terkilan apabila anak yang dilahirkan mereka sendiri dibanding-bandingkan dengan anak individu lain. Menurut Scha al-Yahya, dia mengakui terkilan apabila anaknya, Lara Alana dikatakan bersaing dengan anak Rozita Che Wan, Aaisyah Dhia Rana.

Scha-al-Yahya-Jangan-Bandingkan-Lara-Aaisyah

“Sudah tentulah, tiada persaingan di antara mereka. Kenapalah perkara ini harus terjadi? Kasihan. Mereka bayi lagi dan masih kecil. Saya tidak nafikan, peminat memang banyak membantu, tetapi apabila terjadi perkara ini, saya sendiri rasa tidak seronok”

“Ya, saya tahu ramai peminat menyukai Lara dan Aaisyah, tetapi janganlah terlalu taksub,” jelas Scha kepada Sinar Harian

Selain itu, Scha juga berharap agar perkara sedemikian tidak lagi diungkit pada masa akan datang. Ketika ini, Scha juga mengakui tidak kisah sekiranya anak perempuan mereka terlibat dalam bidang seni.

1-Scha-al-Yahya-Jangan-Bandingkan-Lara-Aaisyah-ROTIKAYA

5-Scha-al-Yahya-Jangan-Bandingkan-Lara-Aaisyah-ROTIKAYA

7-Scha-al-Yahya-Jangan-Bandingkan-Lara-Aaisyah-ROTIKAYA

“Setakat ini, Lara hanya terlibat dalam penggambaran iklan dan untuk berlakon masih belum ada lagi. Bukan tidak izinkan, tetapi saya perlu memilih produk yang benar-benar bersesuaian dan berkaitan Lara”

“Bukannya apa, Lara seorang bayi yang sangat aktif dan bising. Dia jarang duduk senyap. Jadi, agak sukar untuk mendapatkan fokus dari dia,” kata Scha lagi.

P.S. 1 – Inilah 5 MESEJ RAHSIA Dalam Filem 3 ABDUL Karya P Ramlee Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 2 – 1001 Kebenaran Kes Memali Dan Kisah Hitam Tun Mahathir Yang Ramai Tidak Tahu !!!
P.S. 3 – MENGEJUTKAN… Murid Darjah 4 BERSALIN Di Klinik Swasta !!!
P.S. 4 – Inilah 5 Orang Paling PELIK Yang DIHUKUM MATI Tetapi TAK MATI !!!
P.S. 5 – PUNCA UTAMA Kenapa Wanita Mengandung Anak Luar Nikah SENANG BERSALIN !!!

Loading...

Tags: , , , , ,

Category: Hiburan

About the Author ()

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *